
Wąż do przesyłu cieczy spożywczych typ: MEY D/6-10
Nr katalogowy
ID mm
OD cal
OD mm
WP bar
BP bar
R min. mm
W g/m
L m
PWC-32 MEY D/10
32
1 1/4
44
10
30
320
945
40
PWC-38 MEY D/10
38
1 1/2
51
10
30
380
1186
40
Opis produktu
Warstwa wewn.: biała, nietoksyczna, bezwonna guma EPDM.
Wzmocnienie: 2 oploty tekstylne.
Warstwa zewn.: specjalna guma syntetyczna odporna na ścieranie, ozon, warunki atmosferyczne.
Zakres temperatur: -40°C / +120°C.
Zastosowanie: wąż do przesyłu napojów takich jak wino, piwo, likier, soki owocowe, woda mineralna.
Norma: ISO 1307, MEETS FDA REQUIREMENTS.
Wzmocnienie: 2 oploty tekstylne.
Warstwa zewn.: specjalna guma syntetyczna odporna na ścieranie, ozon, warunki atmosferyczne.
Zakres temperatur: -40°C / +120°C.
Sposób dezynfekcji: przy użyciu pary max. 15 minut przy temperaturze max. +130°C, przy użyciu sody kaustycznej (5%) max. 15 minut przy temperaturze max. +60°C.
Zastosowanie: wąż do przesyłu napojów takich jak wino, piwo, likier, soki owocowe, woda mineralna.
Norma: ISO 1307, MEETS FDA REQUIREMENTS.


Opis produktu
Warstwa wewn.: biała, nietoksyczna, bezwonna guma EPDM.
Wzmocnienie: 2 oploty tekstylne.
Warstwa zewn.: specjalna guma syntetyczna odporna na ścieranie, ozon, warunki atmosferyczne.
Zakres temperatur: -40°C / +120°C.
Zastosowanie: wąż do przesyłu napojów takich jak wino, piwo, likier, soki owocowe, woda mineralna.
Norma: ISO 1307, MEETS FDA REQUIREMENTS.
Wzmocnienie: 2 oploty tekstylne.
Warstwa zewn.: specjalna guma syntetyczna odporna na ścieranie, ozon, warunki atmosferyczne.
Zakres temperatur: -40°C / +120°C.
Sposób dezynfekcji: przy użyciu pary max. 15 minut przy temperaturze max. +130°C, przy użyciu sody kaustycznej (5%) max. 15 minut przy temperaturze max. +60°C.
Zastosowanie: wąż do przesyłu napojów takich jak wino, piwo, likier, soki owocowe, woda mineralna.
Norma: ISO 1307, MEETS FDA REQUIREMENTS.

