
Wąż tłoczny do produktów spożywczych typ: KREMA D/10
Nr katalogowy
ID mm
ID cal
OD mm
WP bar
BP bar
R min. mm
W g/m
L m
PWC-19 KREMA D/10
19
3/4
30
10
30
190
613
40
PWC-76 KREMA D/10
76,2
3
92
10
30
762
2928
40
Opis produktu
Warstwa wewn.: guma NBR, biała, nietoksyczna, bezzapachowa, odporna na olej i ścieranie.
Wzmocnienie: 2 oploty tekstylne.
Warstwa zewn.: specjalna guma syntetyczna odporna na ścieranie, warunki atmosferyczne, olejoodporna.
Zakres temperatur: -40°C / +80°C.
Zastosowanie: wąż do tłoczenia produktów spożywczych: mleka, oleju, napojów.
Norma: ISO 1307, MEETS FDA REQUIREMENTS.
Wzmocnienie: 2 oploty tekstylne.
Warstwa zewn.: specjalna guma syntetyczna odporna na ścieranie, warunki atmosferyczne, olejoodporna.
Zakres temperatur: -40°C / +80°C.
Sposób dezynfekcji: przy użyciu pary max. 15 minut przy temperaturze max. +120°C, przy użyciu sody kaustycznej (5%) max. 15 minut przy temperaturze max. +50°C.
Zastosowanie: wąż do tłoczenia produktów spożywczych: mleka, oleju, napojów.
Norma: ISO 1307, MEETS FDA REQUIREMENTS.

Opis produktu
Warstwa wewn.: guma NBR, biała, nietoksyczna, bezzapachowa, odporna na olej i ścieranie.
Wzmocnienie: 2 oploty tekstylne.
Warstwa zewn.: specjalna guma syntetyczna odporna na ścieranie, warunki atmosferyczne, olejoodporna.
Zakres temperatur: -40°C / +80°C.
Zastosowanie: wąż do tłoczenia produktów spożywczych: mleka, oleju, napojów.
Norma: ISO 1307, MEETS FDA REQUIREMENTS.
Wzmocnienie: 2 oploty tekstylne.
Warstwa zewn.: specjalna guma syntetyczna odporna na ścieranie, warunki atmosferyczne, olejoodporna.
Zakres temperatur: -40°C / +80°C.
Sposób dezynfekcji: przy użyciu pary max. 15 minut przy temperaturze max. +120°C, przy użyciu sody kaustycznej (5%) max. 15 minut przy temperaturze max. +50°C.
Zastosowanie: wąż do tłoczenia produktów spożywczych: mleka, oleju, napojów.
Norma: ISO 1307, MEETS FDA REQUIREMENTS.
